Bouw- projectmanagement

building, construction site, to build-1510561.jpg

Bouwbegeleiding

TRIeBA kijkt met u mee en ondersteunt in het bouwproces. Wij kunnen advies geven over bouwwijzen, budgetbewaking, planning, het selecteren van bouwpartners, offertecontrole etc. Ook beschikt TRIeBA over een groot netwerk van dienstverleners die wij voor uw project kunnen inschakelen, denk hierbij aan constructeurs, architecten, tekenbureaus, etc. Wij helpen u het proces zo effectief en efficiënt mogelijk te laten verlopen.
busy, home, desk-1972122.jpg

Projectmanagement

De realisatiefase is vaak complex door een samenspel van voorwaarden en de samenwerking tussen veel verschillende partijen. TRIeBA kan de directievoering voor uw project verzorgen, wij ondersteunen op het gebied van planning, kosten, coördinatie, kwaliteit en communicatie.
building, construction site, to build-1510561.jpg

Oplevering en nazorg

Na de oplevering volgt de fase van nazorg. TRIeBA kan toezien op een correcte afhandeling van de oplevering en toezien op de complete indiening van het opleverdossier.
groningen, canal, boats-5372387.jpg

Groningen aardbevingsgebied

Bent u eigenaar van een woning of ander vastgoed in het bevingsgebied en moet uw gebouw versterkt worden? Dan kunt u via de Nationaal Coördinator Groningen (NCG) een onafhankelijk bouwadviseur inschakelen. TRIeBA is ingeschreven bij NCG en kan u begeleiden bij de versterking. Wij helpen bij het maken van keuzes over de bouw en verduurzaming en we kunnen u ondersteunen bij het voeren van gesprekken met de aannemer of andere organisaties, zoals de gemeente en NCG.